Voor een degelijke badkamerrenovatie vertrouw op Sven Delmeiren

Voor al uw verzoeken in badkamerrenovatie in Petegem-aan-de-Schelde en omgeving kunt u een beroep doen op Sven Delmeiren. Deze installateur verzekert u een duurzame renovatie van uw badkamer. Zijn aanpak is efficiënt en doeltreffend. Ook voor meer algemene sanitaire werken kunt u vertrouwen op Sven. Hij renoveert in Petegem, Oudenaarde, Waregem en Kortrijk.

Samen de mogelijkheden bekijken

Sven Delmeiren vindt het belangrijk om samen met u alle mogelijkheden te bekijken van uw badkamerrenovatie. Hij zit samen met u en overloopt wat er allemaal moet gebeuren. U deelt uw ideeën en voorkeuren mee en aan de hand daarvan stel Sven een offerte op die rekening houdt met het afgesproken budget.

Totaalrenovatie

De werken waar Sven u mee kan helpen zijn legio. Hij installeert het sanitair, regelt de elektriciteit, plaatst de tegels en ga zo maar door. Daarvoor stoelt Sven op zijn tien jaar ervaring. Hij is een handige mens die alle werken professioneel uitvoert. Bekijk gerust de foto’s van enkele van zijn realisaties

Contact

Als u nog vragen heeft of u wenst meer informatie over een duurzame badkamerrenovatie in Petegem-aan-de-Schelde, dan kunt u altijd contact opnemen met Sven Delmeiren. Hij staat u graag bij met degelijk advies.