Centrale verwarming op gas of mazout

Sven Delmeiren is de geschikte vakman voor de installatie van uw centrale verwarming in Petegem-aan-de-Schelde en omstreken. Hij installeert zowel gas- als mazoutinstallaties en heeft al meer dan tien jaar ervaring. Dat betekent dat u gerust kunt zijn in een veilige en doordachte plaatsing. Sven gaat aan de slag in  Petegem, Oudenaarde, Waregem en Kortrijk.

Gas en mazout

De keuze tussen gas en mazout hoeft u niet alleen te maken. Sven Delmeiren adviseert u naar de verschillende mogelijkheden. Elk systeem heeft zijn voor- en nadelen en wie beter dan u te adviseren daaromtrent dan een professioneel installateur. Sven houdt steeds rekening met uw behoeften en uw budget. Bekijk gerust enkele realisaties van hem.

Onderhoud

Sven Delmeiren doet ook uw onderhoud en depannage van uw centrale verwarming in Petegem-aan-de-Schelde. Als u problemen heeft met een stokkende verwarming, weet u dus wie te bellen. Ook voor noodinterventies kunt u rekenen op Sven.

Maak een afspraak

Als u vragen heeft of meer informatie wenst, neem dan zeker contact op met Sven Delmeiren. U kunt uiteraard een afspraak maken met hem. Dan komt hij op bezoek bij u om alles op te meten en te bespreken met u wat er allemaal moet gebeuren. De offerte is geheel vrijblijvend.