Warmtepompen verwarmen milieuvriendelijk en zijn duurzaam

Als u overweegt om warmtepompen in Petegem-aan-de-Schelde of omstreken te installeren dan moet u zeker eens contact opnemen met Sven Delmeiren. Hij zorgt voor de volledige plaatsing, afwerking en indienstelling van de warmtepomp. Naast de uitstekende service kunt u ook rekenen op een dienst-na-verkoop. Sven laat zijn klanten niet zomaar in de steek. Deze installateur van warmtepompen is werkzaam in Petegem, Oudenaarde, Waregem en Kortrijk.

Milieuvriendelijk

Warmtepompen hebben heel veel voordelen en zijn dus een zeer slimme investering. Allereerst zijn ze zeer milieuvriendelijk. Ze verwarmen uw huis met hernieuwbare energie die ze destilleren uit de natuur. Warmtepompen onttrekken de warmte uit de bodem, lucht of water en zijn dus op geen enkele manier afhankelijk van fossiele energiebronnen.

Hoog rendement

Daarnaast hebben ze een hoog rendement en een laag energieverbruik. Uw verwarmingskosten zullen dus heel laag liggen. Ook zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en zijn het zeer duurzame toestellen die voor lange tijd meegaan. Een sterke daling van uw E-peil is dus gegarandeerd.

Koeling

Sommige warmtepompen hebben ook de mogelijkheid om u koeling te verschaffen tijdens de warme maanden van het jaar. Op die manier bespaart u ook nog eens de extra kost van een airconditioning.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak met Sven Delmeiren voor meer informatie over deze fantastische investering. Sven installeert warmtepompen in Petegem-aan-de-Schelde en omstreken.