Natuurlijke warmteoproeping dankzij zonneboilers op zonne-energie

Als u geïnteresseerd bent in de installatie van een zonneboiler op zonne-energie in Petegem-aan-de-Schelde of daar ergens in de buurt, dan kunt u een beroep doen op Sven Delmeiren. Uw water wordt dan op zeer milieuvriendelijke wijze opgewarmd. Met zijn tien jaar ervaring is Sven Delmeiren gespecialiseerd in de installatie van dergelijk systeem. Hij gaat steeds zeer vakkundig te werk voor een duurzaam resultaat.

Functies

U kunt het warm water van uw zonneboiler gebruiken voor huishoudelijke taken zoals koken, wassen en douchen, maar dat niet alleen. Het is ook mogelijk om er uw vloerverwarming of uw zwembad mee te verwarmen.

Werking

Een zonneboiler bestaat uit drie onderdelen. Allereerst is er de zonnecollector. Dat is een plaat die op het dak ligt en de zonnestralen opvangt. Door die plaat loopt er een vloeistof die opwarmt en op die manier het water in het voorraadvat verwarmt. Als er te weinig zon is om het water voldoende op te warmen dan schakelt de naverwarming aan om het water bij te verwarmen tot de gewenste temperatuur.

Prijs

De prijs voor een zonneboiler varieert. Het is vooral de capaciteit van het voorraadvat en het aantal zonnecollectoren die bepalen hoeveel geld u ervoor moet neertellen. U kunt in ieder geval steeds contact opnemen met Sven Delmeiren voor meer informatie. Hij helpt u graag verder met de installatie van een zonneboiler op zonne-energie in Petegem, Oudenaarde, Waregem en Kortrijk.